INFOBIRO: Publikacije
RADOVAN KARADŽIĆ NIKOGA NIJE UBIO: ZA ZLOČIN U SREBRENICI ODGOVO RAN JE SRPSKI NAROD!!!

SLOBODNA BOSNA,

Najpoznatija srpska prorocica Stana Kojic godinama uspješno izbjegavala novinare l "Pripremala sam srpske borce za zauzimanje Srebrenice" l "Radovan na konju prolazi pored vojnika SFOR-a" l "Išla sam sa Radovanom po ratištima i postavljala krstove na granicama Republike Srpske"RAN JE SRPSKI NAROD!!!

RADOVAN KARADŽIĆ NIKOGA NIJE UBIO: ZA ZLOČIN U SREBRENICI ODGOVO RAN JE SRPSKI NAROD!!!

Autori: MIRJANA NEDIĆ

Za najtraženijeg optuženika za ratne zlocine u Bosni i Hercegovini Radovana Karadžica pouzdano se zna da je sklon spiritualistickim seansama, magiji i okultizmu. Dokaz za to jeste cinjenica da je u vrijeme rata vracanja i bajanja uzdigao na nivo naucnih disciplina važnih za opstanak Republike Srpske a prorocicu Babu Stanu imenovao glavnim savjetnikom. Bez obzira na to što je za svjetsku javnost ratni zlocinac, on je za vecinu Srba veliki Srbin, mucenik, pa cak i svetac. Mit o Karadžicu medu bos .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.