INFOBIRO: Publikacije
Holandska kraljica Beatrix u šoku: Buduća snaha, princeza Mabel  svjedočit će u BiH o kriminalu svog bivšeg zaručnika Šaćirbegovića!

SLOBODNA BOSNA,

Holandski tabloidi iz dana u dan iznose nove detalje o vezi lijepe Mabel i bivšeg ministra Šacirbegovica l Ljubavna veza, zbog koje je Šacirbegovic ostavio suprugu, pocela u New Yorku a nastavljena pune tri godine u Evropi l Može li holandska princeza svjedociti pred Kantonalnim sudom u Sarajevu ako se Šacirbegovic odazove pozivu zbog pronevjere 2,5 miliona dolara l “SB” otkriva nepoznate detalje iz ljubavne veze holandske lje

Holandska kraljica Beatrix u šoku: Buduća snaha, princeza Mabel svjedočit će u BiH o kriminalu svog bivšeg zaručnika Šaćirbegovića!

Autori: DANKA SAVIĆ NIDŽARA AHMETAŠEVIĆ

Naslovna strana posljednjeg broja holandskog magazina Story donijela je za holandsku javnost nešto potpuno šokantno fotografiju gospodice Mabel Wisse Smith, buduce nevjeste holandske kraljice i djevojke holandskog princa Johana Frisoa, s njenim bivšim vjerenikom Muhamedom Šacirbegovicem, nekadašnjim ministrom inozemnih poslova BiH i ambasadorom BiH pri Misiji UN-a u New Yorku. Prica o trogodišnjoj vezi ove izuzetno šarmantne Holandanke i nekadašnjeg diplomate Bosne i Hercegovine odnedavno je po .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.