INFOBIRO: Publikacije
NATO zahtijeva kad se gine da se pjeva

OSLOBOĐENJE,

Vrlo su aktualna iskustva susjedne nam - i kazao bi trenutacni šef države - uvijek prijateljske Hrvatske, ciji nas je predsjednik upravo pohodio l U Afganistanu je, naime, upravo potekla i hrvatska krv, pa je vec mnogima došlo iz guzice u glavu da Savez od vojnika svojih (potencijalnih) clanica ne ocekuju da beru ljubicice - u “mirovnim misijama”

NATO zahtijeva kad se gine da se pjeva

Autori: JOSIP VRIČKO

Ovih je maglovitih dana jedan nekadašnji istaknuti hrvatski ministar, štoviše i glasoviti lijecnik koji je, navodno, posljednji vidio živog Tudmana, priznao kako politicar može lagati do 10 posto. Na to su Andriju Hebranga, kad je tako pošten što mu onda ime tajiti, ponukali novinari koji su ga uhitili s prstom u pekmezu, tj. podsjetili ga što je govorio nekada, a što sad o akterima hrvatske politike, sveprisutnom Branimiru Glavašu, srecom gotovo zaboravljenom Ivicu Pašalicu, generalima... Nije, .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.