INFOBIRO: Publikacije
REKORDNE CIJENE akcija pet fondova

NEZAVISNE NOVINE,

Akcije Rafinerije nafte u Brodu su drugo trgovanje zaredom ostvarile rast cijene, ovaj put za 7,96 odsto, i zaustavile se na prosjeku od 0,598 KM uz vrijednost prometa od preko 100.000 KM. Dvodnevni skok cijene od 12 odsto dolazi poslije parafiranja ugovora o prodaji tog preduzeca ruskom "Zarubežnjeftu"

REKORDNE CIJENE akcija pet fondova

Autori: P.K

Na jucerašnjem trgovanju na Banjaluckoj berzi ostvaren je promet od 2.264.103 KM, kroz 1.133 transakcije. Najveci promet na redovnom trgovanju ostvaren je akcijama "Telekoma Srpske", u iznosu od 252.688 KM, po prosjecnoj cijeni od 2,58 KM, za 1,71 odsto manjoj u odnosu na prethodno trgovanje. Akcijama Rafinerije ulja Modrica trgovalo se u vrijednosti od 138.810 KM po cijeni od 0,80 KM, što predstavlja rast vrijednosti za 1,78 odsto. Akcije Rafinerije nafte Brod, kojima se trgovalo u iznosu od 10 .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.