INFOBIRO: Publikacije
Zaustavite Guardian!

NEZAVISNE NOVINE,

Možda su aktuelni primer Dodikovog "New Deala" prebrzi za shvacanje medunarodnih cinovnika ili se ne realizuju sa pravim partnerima. Na kraju, ipak, treba verovati u prirodne procese, jer i predstavnici medunarodne birokracije moraju racunati na mišljenje svojih demokratskih javnosti i putem slobodnih medija cuvara naše civilizacije. Ni Reuters ni Guardian niko ne može zaustaviti!

Zaustavite Guardian!

Autori: TADEJ LABERNIK

Napokon pada sneg. Uprkos svim najavama apokalipse, ipak, priroda je jaca. Sve je kao što mora biti. Posle jeseni, ipak, zima, a posle nje prolece, pa leto. A i nada da ce sve biti u redu. Ovaj sneg nije pao zato da bi zveri ostavljale tragove vec da nas podseti na to da uprkos ljudskim eksperimentima ipak pobedi ono što je prirodno; i u prirodi i u društvu. Medunarodna zajednica odigrala je pozitivnu ulogu u Bosni i Hercegovini. To je nepobitna cinjenica. Prica o uspehu. Stabilan mir, oživljava .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.