INFOBIRO: Publikacije
DOSOLJAVANJE ISTIM

NAŠI DANI,

Inofaktor« je priznao: najspornije u »slucaju Kecmanovic« je tzv. »britanska veza«. Ali, prirodne ljepote Velike Britanije, u istom aranžmanu, kao doktor Kecmanovic, upoznali su proteklih godina i Aleksandar Bajt, Srda Popovic, Dušan Ckrebic, Jurij Bajec, Mijat Šukovic, Riza Sapundžiju, Abdulah Mutapcic i mnogi drugi.

DOSOLJAVANJE ISTIM

Autori: RADMILO MILANOVIĆ

Nakon gotovo stotinu dana od kada je repub licki sekretar za unutrašnje poslove Bosne i Hercegovine prvi put objelodanio (na proširenoj sjednici Predsjedništva SRBiH) saznanje Službe državne bezbjednosti BiH »o kontaktima dra Kecmanovica sa nekim stranim licnostima medu kojima su utvrdeni i obavještajci«, i dalje je mnogo više nedorecenosti i kontradiktornosti nego valjanih argumenata kojima bi se moglo doci do istine. Najveci (poznati) poslijeratni politicki skandal stigao je, eto, i do najviše .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.