INFOBIRO: Publikacije
Učenici spremali ČORBU U KOTLIĆU

NEZAVISNE NOVINE,

Kao najbolja ekipa je ocijenjena ekipa Ugostiteljske škole iz Bosanskog Broda, koja je pripremala jelo pod nazivom "Zlatni kotlic Posavine"

Učenici spremali ČORBU U KOTLIĆU

Autori: S.TASIĆ

Svecanim proglašenjem pobjednika u spremanju tradicionalnih jela juce je na Kozari poslije dvodnevnih takmicenja završena turistic ka manifestacija pod nazivom "Dani zime na Kozari". U jucerašnjem takmicenju deset ekipa Ugostiteljskih škola iz Republike Srpske u pripremanju tradicionalnih jela u kotlicu, prema ocjeni strucne komisije ciji je predsjednik bio Jovo Lekanic, kao najbolja ekipa je ocijenjena ekipa Ugostiteljske škole iz Bosanskog Broda, koja je pripremala jelo pod nazivom "Zlatni kot .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.