INFOBIRO: Publikacije
Vruća fotelja koju nitko neće?!

OSLOBOĐENJE,

Imalo duže Racanovo odsustvo imat ce vec poprilican utjecaj i na stanje u samoj stranci ali i na politickoj sceni Hrvatske, prvenstveno zbog cinjenice da se za desetak mjeseci održavaju parlamentarni izbori. A SDP bez Racana, kako se ovdje cesto istice, više nece biti ista stranka, a ni politicka scena u Hrvatskoj nece biti ista!

Vruća fotelja koju nitko neće?!

Autori: DARJAN ZADRAVAC

Ivica Racan i dalje ostaje SDP-ov kandidat za premijera jer se u Münchenu ne odstranjuje Ivica Racan iz SDP-a vec se Ivici Racanu odstranjuje tumor – porucio je potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina, pokušavajuci tako makar i djelimice poništiti efekt što ga posljednjih dana proizvode mediji donoseci brojne analize i komentare o sudbini vodece oporbene stranke nakon Racana. Zamjenica predsjednika SDP-a Željka Antunovic, koja po nalogu samog Racana uoci odlaska na lijecenje privremeno vodi stranku .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.