INFOBIRO: Publikacije
ČOVJEK KOJI MRZI  ALPSKU MUZIKU

NAŠI DANI,

Bezbrižan i situiran, posvecen iskljucivo vlastitim uvjerenjima, Mirko Ostojic ne razmišlja ni slicno onima koje, valjda, »gore« predstavlja. Njegov najnoviji govor je upad u vrijednosni sistem aktuelne bh. politike. Rasim Kadic na narednoj sjednici Predsjedništva RK SSRNBiH tražice njegovu smjenu.

ČOVJEK KOJI MRZI ALPSKU MUZIKU

Autori: FAHRUDIN ĐAPO

Konzistentni pohod pregrijanog »miloševicevca«, preiskusnog i visprenog politicara, dugogodišnjeg davaoca usluga u diplomatskoj službi Mirka Ostojica , nastavljen je na prošlonedjeljnoj sjednici RK SSRNBiH. Njegov govor je eklatantan primjer upada u vrijednosni sistem aktuelne bh. politike. Ovaj bh. kadar, deputat u Saveznoj konferenciji SSRNJ u Beogradu, jednu potpuno iscijedenju politicku krpu, jednu, valjda, konacno apsolviranu prucu o Moševcu, Neumu, Kecmanovicu, Agrokomercu, ponovo uvodi u .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.