INFOBIRO: Publikacije
ISTINA O MLADENU OLJAČI

NAŠI DANI,

Zadnjih nekoliko godina, a narocito pred kraj (nedovršenog) mandatovanja u SIV-u, u javnosti (naravno, i u »Našim danima«) se culo mnogih primjedbi na racun Mikuliceva dugogodišnjeg politickog rada. Smatrali smo da je u duhu »demokratizacije društva« potrebno dati prostor i »drugoj strani« da odgovori na upucene joj prozivke i prigovore.

ISTINA O MLADENU OLJAČI

Autori: RADMILO MILANOVIĆ

..Branko Mikulic je prihvatio našu ponudu izrazivši spremnost da odgovori na (gotovo) sva pitanja kao da uzvrati na sve eventualne primjedbe i polemike koje bi mogle uslijediti nakon išcitavanja intervjua koji ce se nastaviti i u sljedecem i broju. Moram Vam reci da sam se vec malo pokajao Sto sam pristao na ovaj intervju, kaže Mikulic. Bio sam, naime, cvrsto odlucio da cutim još izvjesno vrijeme. Ali, »prevarili« ste me na brzinu i sad, Sta je, tu je. ND: Pa, u prvom dijelu razgovara (prošli .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.