INFOBIRO: Publikacije
TEHNIČARI

NEZAVISNE NOVINE,

Najagilniji "tehnicar" je svakako ministar Jocic, jer se upravo oko njega i njegovog ministarstva "lome koplja". Tako bar misle neupuceni, a oni pametniji znaju da je "kamen spoticanja" svake buduce vlade Ministarstvo energetike, jer treba prodati NIS, koji vredi, brat bratu, kao i "Telekom", pa se i ocekivana provizija za ovu transakciju krece izmedu 50 i 100 miliona eura! Malo li je?

TEHNIČARI

Autori: GORAN PETROVIĆ

Nova srpska vlada još nije formirana, a kad ce, baš kao i sa legendarnom Ðeknom, ne zna se! Iako svake nedelje slušam price iz pouzdanih izvora kako su se baš juce videli taj i taj i kako su se sve dogovorili, pa ce Koštunica biti to, a Ðelic to, a Dinkic ovo, a Velja ono, a Jocic ono… stvar se, da se ne lažemo, još ne pomera sa "mrtve tacke". A, malo je verovatno i da ce se pomeriti dok se ne završe pregovori u Becu ili ne održi sednica Saveta bezbednosti UN. Mada licno ne znam šta se ocekuje o .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.