INFOBIRO: Publikacije
KRVNICI IZ SREBRENICE POMAŽU AMERIKANCIMA U IRAKU!

SLOBODNA BOSNA,

Nedavno se iz Iraka u BiH i Srbiju vratila grupa ozloglašenih brutalnih krvnika, masovnih egzekutora tokom genocida u Srebrenici, bivših tjelohranitelja RATKA MLADICA koji su krace vrijeme obavljali najprljavije poslove za “oslobodilacku” americku vojsku vraceni su nakon što su pokazali “višak brutalnosti i bestijalnosti”

KRVNICI IZ SREBRENICE POMAŽU AMERIKANCIMA U IRAKU!

Autori: SUZANA ŠAČIĆ

Prije nekoliko dana MUP Republike Srpske u Vlasenici je uhapsio Zorana Obrenovica zvanog Maljic, nekadašnjeg pripadnika Diverzantskog odreda u Zaštitnom puku Generalštaba VRS koji je tokom rata brinuo o bezbjednosti generala Ratka Mladica i njegovih najbližih saradnika. Ovaj Vlasenicanin posljednjih godina živi u Zemunu i blizak je kriminalnim skupinama koje su preostale od zemunskog klana. U Vlasenici se pojavio po pozivu tamošnjeg suda kako bi svjedocio o tuci u kojoj je prije izvjesnog vremen .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.