INFOBIRO: Publikacije
Koncert Peppersa za imidž Inđije

NEZAVISNE NOVINE,

U protekle tri godine Goran Ješic uspio je da u Indiju "dovuce" 300 miliona evra direktnih investicija. Cetrdeset inostranih i još toliko domacih firmi su Indiju izabrale za sjedište. Medu njima su "Majkrosoft", "Verner-Veber", "Eska", "Merkator", "Henkel", "Svislion-Takovo", "Monbat", OMV, "Alpina", "Kern", "MK grup", "Gasteh"

Koncert Peppersa za imidž Inđije

Autori: D.VIDAKOVIĆ

Oni kao na ekskurziju dolaze u Indiju. Bar po tri delegacije nedeljno. Dolaze iz zemalja u okruženju Hrvatske, Slovenije, Madarske, Slovacke, zemalja Evropske unije, dolaze i iz RS, ali i iz drugih gradova Srbije. Dolaze cak iz Jordana, Iraka... Više od 150 opštinskih delegacija u poslednjih nekoliko godina posetilo je grad brend, cudo ekonomskog razvoja na Balkanu. Sve je pocelo kada je Goran Ješic sa 26 godina preuzeo dirigentsku palicu u tada raštimovanom orkestru o p š t i n s k e uprave. Da .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.