INFOBIRO: Publikacije
Sve što je prebogati Ivica Todorić izgubio na “inventivnom” hercegovačkom ratnom profiteru Rajiću, nadoknadio je na “samozatajnom” Selmanagiću!!

SLOBODNA BOSNA,

Hrvatska se vlast bavi “izdajom” što ju je priredio radišni i dovitljivi seljacic iz Radešina Luka Rajic prodajuci nacionalno dobro “Dukat” nezasitim francuskim zavojevacima. Prodaju VF-a Ivici Todoricu ovdašnja vlast drži za “hvale vrijedno strano ulaganje”. Dakako, niti jedna, niti druga vlast nece nikada problematizirati pitanje kako su Rajic i Selmanagic stekli imovinu koju sada prodaju strancima

Sve što je prebogati Ivica Todorić izgubio na “inventivnom” hercegovačkom ratnom profiteru Rajiću, nadoknadio je na “samozatajnom” Selmanagiću!!

Autori: SENAD AVDIĆ

Luka Rajic, hrvatski tajkun koji je prošle nedjelje prodao svoj mlijecni imperij, firmu Dukat, francuskom mlijecnom gigantu Lactalisu za 300-injak miliona eura, ovih je dana po politickim i drugim implikacijama tog privatizacijskog transfera uspio u stranu gurnuti akutne hrvatske medijske šampione, poput vojno-logistickog jezuite Vladimira Zagoreca, ili nanovo osvježenog domovinskog “heroja, a ne zlocinca” Antu Gotovinu. Samoinicijativnu odluku Rajica da najjacu hrvatsku industriju mlijeka proda .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.