INFOBIRO: Publikacije
Imaju li imalo stida Silajdžić i Belkić što su izabrali Sakiba Softića, ali i “nevladin sektor” pod kontrolom podobnog neradnika Srđana Dizdarevića?!

SLOBODNA BOSNA,

Ta pravna i moralna olupina, Softic, nastala je kao “izraz volje” nekadašnjeg bošnjackog clana Predsjedništva BiH Beriza Belkica, s kojim je, navodno, u rodbinskim vezama, što može, ali i ne mora biti niti tacno niti istinito, jer je nebitno. Poražavajuce koliko i logicno je to da višedecenijski menadžer Štafete mladosti, kasnije sitni opcinski cinovnik zadužen za ilidžansku kanalizacionu strukturu i infrastrukturu u širem smi

Imaju li imalo stida Silajdžić i Belkić što su izabrali Sakiba Softića, ali i “nevladin sektor” pod kontrolom podobnog neradnika Srđana Dizdarevića?!

Autori: SENAD AVDIĆ

U vrlo suptilno koncipiranoj i savršeno ekipiranoj emisiji Otvoreno Hrvatske radio-televizije urednica Sanja Mikleuševic (kojoj prosjecno emancipiran gledatelj nikad nece oprostiti dodatni apendix, prezime PAVIC) veli kako je bila zaprepaštena kada je istoga jutra cula da zastupnik BiH pred Sudom pravde u Haagu Sakib Softic nikad nije vidio i nikad nije cuo za postrojavanje kljucne genocidne srbijanske jedinice u ratovima u Hrvatskoj i BiH Crvene beretke u njihovom zlocinackom rezervatu u Kuli! .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.