INFOBIRO: Publikacije
Eros i duhovni identitet

NEZAVISNE NOVINE,

("Getting Horny Bacchae", režija Šandor Zsoter, u zajednickoj produkciji Katona Jozsef teatra (Madarska), Nacionalnog teatra iz Helsinkija (Finska) i Nacionalnog teatra iz Grcke; "Cežnja i smrt Sylviae Plath", režija Jernej Lorenci, u koprodukciji Sarajevskog ratnog teatra SARTR i Festivala "Ex ponto" iz Ljubljane)

Eros i duhovni identitet

Autori: MARKO KOVAČEVIĆ

Slucajnost da su dvije predstave morale biti izvedene jedna za drugom u istom danu nakon jednodnevne pauze na ovogodišnjem MESS-u, otvorile su mogucnost njihove komparacije. Radi se o predstavama "Getting Horny Bacchae", režija Šandor Zsoter, u zajednic koj produkciji Katona Jozsef teatra (Madarska), Nacionalnog teatra iz Helsinkija (Finska) i Nacionalnog teatra iz Grcke, te "Cežnja i smrt Sylviae Plath", režija Jernej Lorenci, u koprodukciji Sarajevskog ratnog teatra SARTRa i Festivala "Ex pont .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.