INFOBIRO: Publikacije
UPIRANJE PRSTOM

NEZAVISNE NOVINE,

Sve što je u HT-u loše, za što sam kao prvi covjek upravne strukture odgovoran, treba objaviti. Neka svijet zna što sam cinio. Tvrdim, medutim, da sam u zadnje dvije godine, s ljudima iz upravljackog i rukovodnog tima, presjekao puteve kriminala koji je u toj tvrtki cinjen od jutra do sutra. I tako desetak dugih godina. I to, što je još tužnije, svaki put u "nacionalnom interesu"

UPIRANJE PRSTOM

Autori: SLAVO KUKIĆ

Ovih je dana OHR potrebnim smatrao i javno stati iza Ureda specijalnog revizora, pojašnjavajuci kako je on kljucna karika u rasvjetljavanju kriminala i korupcije u BiH, ali i dodajuci kako je ta institucija vec ušla u trag nacina na koji je državni novac, koji je trebao otici umirovljenicima, prosvjetnim i zdravstvenim radnicima, završio u rukama kriminalaca. Sve je to, dakako ako je tocno, i za pohvaliti. I u njemu, s vrjedonosne tocke gledanja, nema nicega spornog. U javnom se istupu OHRa, med .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.