INFOBIRO: Publikacije
Ne mogu čitat na OVOM ĆELOPEKU

START,

Iz razgovora sa strastvenim dtacima uspjeli smo sastaviti definiciju "rasne "knjigeza plažu. Dakle, ona mora imati mediteranski dekor, nesmije imati dugacke opise i mnogo stranih izraza, podsjeca na Sabata i Marqueza a razlikuje se od Gogolja, dobra je za svaku priliku a ne samo za plažu, moguce ju je citati na svim zamislivim mjestima pa i na plaži, ima mekane korice i dobro Ijepilo, može strpljivo cekati na svog konzumenta..

Ne mogu čitat na OVOM ĆELOPEKU

Autori: SELVEDIN AVDIĆ

Svake godine mediji nam preporucuju na koji nacin da najbolje iskoristimo godišnji odmor. Predlažu lokacije iz snova, prihvatljive aranžmane tipa naplazi ležo osvojio pežo, promovišu linije novih kupacih kostima, predstavljaju najnovija naucna dostignuca u oblasti dušeka za napuhavanje i krema za suncanje, miješaju koktele i spravljaju lako probavljive tjestenine. Takoder, obavezno nam ponude i izbor knjiga zaplazu. I mi smo planirali da vam u ovom broju preporucimo nekoliko knjiga za plažu, ali .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.