INFOBIRO: Publikacije
Iza žice, ili...

OSLOBOĐENJE,

Na bh. politickim daskama, što doista život znace, teatar je apsurda dosegnuo svoj klimaks. Trenutacno je, dakle, Sulejman Tihic, kada je o ustavnom rješenju rijec, bliži kardinalu Vinku Puljicu negoli prirodnom savezniku Harisu Silajdžicu, dok, cini se, Dragan Covic tikve sadi s Miloradom Dodikom, a ignorira Crkvu. Bože pomozi!

Iza žice, ili...

Autori: JOSIP VRIČKO

Hidajet Bišcevic, celnik Vijeca za regionalnu suradnju ovih je dana u svojoj kolumni podsjetio na rusko-francusku korespondenciju iz prve polovice 19. stoljeca. I tada, kao uostalom i danas i uvijek Balkan je bio to što jest bure baruta, pa ruska strana predlaže da ga “sada treba staviti pod stakleno zvono, ostaviti za neka druga vremena.” Ovaj me je citat, kojega se sjetio buduci šef za Balkan, što ce, znamo, stolovati u Sarajevu, možda i ne bi toliko impresionirao da gotovo bolno ne korespond .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.