INFOBIRO: Publikacije
ŠPIRIĆEVA JADIKOVKA ZA KARADŽIĆEVIM PLANOM ZA HERCEGOVINU

SLOBODNA BOSNA,

Predsjedavajuci Vijeca ministara BiH NIKOLA ŠPIRIC tokom nedavne posjete Žitomislicu predstavio se javnosti kao beskompromisni borac za povratak izbjeglica i ustvrdio da su Srbi u Mostaru žrtva asimilacije; naša novinarka istražila je kakav je položaj Srba u Mostaru Da li Špiric svojom izjavom želi pomoci Srbima povratnicima u Mostar ili odvratiti od povratka one koji bi da se vrate?

ŠPIRIĆEVA JADIKOVKA ZA KARADŽIĆEVIM PLANOM ZA HERCEGOVINU

Autori: DANKA SAVIĆ

Šta su u srpski politicari uradili za više od deset proteklih godina kako bi potaknuli povratak i pomogli Srbima u dolini Neretve i Mostaru?! To je kljucno pitanje kojim se, da je zaista ozbiljan i odgovoran politicar, morao pozabaviti predsjedavajuci Vijeca ministara BiH Nikola Špiric tokom svoje nedavne posjete Mostaru. On je, podsjetimo, u društvu odabranih ministara (ministrom civilnih poslova BiH Sredojem Novicem te ministrom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Slobodanom Puhalcem) o .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.