INFOBIRO: Publikacije
Ukidanje nije reforma

REPORTER,

Svi se sjecaju kako smo se odnosili prema SDS-u dok su bili na vlasti. Sada je Milorad Dodik na vlasti i još su porazniji rezultati njihove vladavine. Meni nije cilj da napadam nekog, nego mi je cilj da ne griješe, da ne kradu i ne izdaju ovaj narod i RS. Naravno, SDS je ucinio to što je ucinio, a moram da kažem da su svi oni potpuno isti, jer su neustavni prenos 56 ovlaštenja sa RS na BiH kumulativno izvršili SDS, SNSD i PDP.

Ukidanje nije reforma

Autori: SAŠA BIŽIĆ

Uperiodu nakon posljednjih opštih izbora u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, ovdašnja javnost nije imala priliku da mnogo cuje o Srpskoj radikalnoj stranci „Dr Vojislav Šešelj“. U razgovoru za „Novi Reporter“, predsjednik Izvršnog odbora te partije, Mirko Blagojevic, demantuje procjene da se od prelaska na vanparlamentarno djelovanje na nivou RS ta stranka nalazi na putu postepene pasivizacije: „Poslije izbora u oktobru 2006. rezultati su pokazali da smo najjaca vanparlamentarna partija u .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.