INFOBIRO: Publikacije
Dr. Dragan Primorac  Hercegovački ministar u Da Vincijevu kodu

SLOBODNA BOSNA,

Zbilja, Primorac je idealnotipski lik hrvatskog politicara poteklog iz Hercegovine tata udbaš, on karijerist sa slabim ocjenama, koji se uzdigao preko politike, povezan preko brata s politickim podzemljem, a preko mentora Žužula s opskurnom katolickom desnicom od koje zazire i sama Crkva (ISPOD DENISOVE FOTKE)

Dr. Dragan Primorac Hercegovački ministar u Da Vincijevu kodu

Autori: DENIS KULJIŠ

Osim stranke koja ce u Hrvatskoj vladati do 2012., u Bosni se takoder bira predsjednik hrvatske vlade. Umjesto Bosna, uvrsti "Hercegovina", umjesto stranka, "HDZ", a umjesto premijer "dr Dragan Primorac". On je prvi na izbornoj listi vladajuce stranke u 11. izbornoj jedinici, koja objedinjuje dijasporu i Bosnu i Hercegovinu, gdje druge ozbiljne hrvatske parlamentarne stranke uopce ne isticu kandidate, povinujuci se masovnom izjašnjavanju naroda protiv glasovanja za Sabor na bližim i daljim desti .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.