INFOBIRO: Publikacije
Kako je pao Hrvat Sergej?!

OSLOBOĐENJE,

Mafijaš Mogiljevic državljanstvo je dobio prije jedanaest godina pod imenom Semen Moguilevitch, i to, kako je poslije potvrdio Hrvoje Šarinic, tadašnji predstojnik ureda predsjednika Tudmana, na prijedlog ondašnjeg premijera Franje Gregurica, a koji je to pravdao da ce se time "uglednom biznismenu" olakšati poslovanje u Hrvatskoj!

Kako je pao Hrvat Sergej?!

Autori: DARJAN ZADRAVAC

Prošlog je tjedna u Moskvi, u sklopu policijske akcije protiv clanova uprave lanca parfumerija Arbat Prestige, osumnjicenih za poresku utaju oko 2 milijuna dolara, uhicen i izvjesni Sergej Schneider iza cijeg se imena, kako se ustanovilo, krio Semjon Mogiljevic (61), poznat kao šef zloglasne ruske mafije! Državljanstvo za 253 strana kriminalca Iako je i to jedno od tko zna koliko (navodno oko 20) identiteta pod kojima se krio, upravo pod prezimenom Mogiljevic on je poznat u Hrvatskoj, jer je svo .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.