INFOBIRO: Publikacije
Kratki izlet Željka Komšića

OSLOBOĐENJE,

Moguce je, zapravo, da je Komšic u Bruxellesu baš kao Zubak u Daytonu marginaliziran Tudmanom i Šuškom prepoznao svoju suvišnost, pa je iznenada demonstrirao svoju principijelnost (?!). No, povijest nas uci kako daytonskom nezadovoljniku ignoriranje povijesnoga sporazuma u politickom smislu nije donijelo ništa. Dapace!

Kratki izlet Željka Komšića

Autori: JOSIP VRIČKO

Raspirivanje optimizma Ollija Rehna može se nekoga dojmiti kao prvoaprilska šala, ali najava toga europskoga komesara za proširenje kako ce Bosna i Hercegovina u travnju konacno potpisati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju jeste doista vijest što je obilježila ovotjedno bruxellesko zasjedanje Upravnog odbora Vijeca za implementaciju mira (PIC). Da nije bilo toga, iznenadnog i, kazao bih, nicim izazvanog optimizma Željko Komšic, što je u Bruxellesu, valjda, sjedio po hodnicima i zabavljao n .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.