Ručak za koji valja potegnuti

DANI,

Restoran Dubrovnik; Masarykova 48; Zenica

Ručak za koji valja potegnuti

Autori: AHMED BURIĆ

Restorani koji se nalaze na kontinentu a bazirani su na morskim specijalitetima i pratecim zerzevatima obicno pate ili od previsokih cijena, ili, pak, od nedostatka pojedinih stvari s jelovnika ili vinske karte. Tako pomalo atipican homo bosniacus, sklon, recimo, hobotnicama ili školjkama, najcešce ostaje uskracen za ugodaj i(li) okus koje preporucuju uglavnom svi magazini koji drže do zdrave ishrane svojih citalaca. Otkud onda vrlo dobar restoran sa tom vrstom kuhinje u Zenici? Otud što posto .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Historijski arhiv štampe

Besplatne digitalizirane verzije najranije štampe u BiH.

Savremena štampa

Stotine hiljada tekstova iz najznačajnijih publikacija iz BiH i regiona od 2003. do danas.

Istraživanja i analize

Online arhiv istraživanja i analiza nevladinih organizacija iz jugoistočne Europe.

Pretplata

Za pristup cijelim tekstovima i dokumentima pohranjenim u INFOBIRO digitalnoj arhivi, potrebno je da imate pretplatu za korištenje usluga arhiva. Kako se pretplatiti možete pogledati ovdje