INFOBIRO: Publikacije
Ručak za koji valja potegnuti

DANI,

Restoran Dubrovnik; Masarykova 48; Zenica

Ručak za koji valja potegnuti

Autori: AHMED BURIĆ

Restorani koji se nalaze na kontinentu a bazirani su na morskim specijalitetima i pratecim zerzevatima obicno pate ili od previsokih cijena, ili, pak, od nedostatka pojedinih stvari s jelovnika ili vinske karte. Tako pomalo atipican homo bosniacus, sklon, recimo, hobotnicama ili školjkama, najcešce ostaje uskracen za ugodaj i(li) okus koje preporucuju uglavnom svi magazini koji drže do zdrave ishrane svojih citalaca. Otkud onda vrlo dobar restoran sa tom vrstom kuhinje u Zenici? Otud što posto .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.