INFOBIRO: Publikacije
JAHIĆ SEBI KOPA JAMU

LJILJAN,

On se opet grozno “provaljuje”: on govori o mojim knjiškim (odakle je Jahic ucio nego iz knjiga?!) “modeliranim” znanjima!!! On je ocito nešto nacuo o matematskom modeliranju jezika pa pošto POJMA nema šta to znaci (a zna da se ja time bavim), naziva moje znanje “modeliranim”! Ne možete ni zamisliti kolika je to provaljotina!!!

JAHIĆ SEBI KOPA JAMU

Autori: MIDHAT RIĐANOVIĆ

Opet žalosno koprcanje, opet ponavljanje istih optužbi: da sam nekakav kompilator (ocito je da ne zna znacenje ni te rijeci), da imam nadmen odnos prema vlastitoj kulturi i, opet, u sljedecoj recenici, da u naucnom smislu imam neizgraden i iskompleksiran odnos prema vlasitoj kulturi. (U ovoj, kao i u skoro svakoj njegovoj recenici, vidljiva je Jahiceva nepismenost: kako ODNOS može biti iskompleksiran?!?). Ne samo što je, kao što vidite, iz recenice u recenicu ponovio istu stvar nego je sve ovo s .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.