INFOBIRO: Publikacije
Spremite se, spremite, SB-ovci, silna će borba da bude…

LJILJAN,

Avdic Broj Dva je harlovina koja bi kobili rep išcupala a cio rat je presjedjela u inozemstvu, stoga me uopce ne cudi što se još jedan vojni bjegunac latio zadace da me temeljito poduci šta je istinski moral.... Moralnije bi bilo da u Sarajevu tri i po godine gineš za Bosnu, a ne da u Italiji tri i po godine gineš za Bosnom! (M. Vešovic prije tri godine u “Danima”)

Spremite se, spremite, SB-ovci, silna će borba da bude…

Autori: INDIRA KUČUK-SORGUČ

Ako je Zlatko Lagumdžija najveci politicki po(d)bacaj Nijaza Durakovica, onda je najveci medijski po(d)bacaj Senada Avdica dezerter od 120 kila Edin Avdic! Vrli Senad kroz pero svoga nabubrenog k’o savski leš novinara Edina u nekoliko brojeva srpskog obavještajnog biltena “Slobina Bosna” osvrnuo se delirijski na pisanje “Ljiljana”, pa im samo radi leksicke istine želimo reci da ako je neki predmet “tup” ili neka osoba, ona istovremeno ne može biti “pihtijasta”. Ili je taj nepoznati objekt kod E .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.