INFOBIRO: Publikacije
Vlada RS-a burno reagirala na tekst iz “SB” da strani  investitori zaobilaze ovaj entitet: Dodik ne prihvata činjenicu  da je samo 10 posto stranih investicija završilo u RS-u!?

SLOBODNA BOSNA,

Vlada RS-a burno reagirala na tekst iz “SB” da strani investitori zaobilaze ovaj entitet: Dodik ne prihvata činjenicu da je samo 10 posto stranih investicija završilo u RS-u!?

Autori: A.METILJEVIĆ

Tekst u prošlom broju Slobodne Bosne o prilivu stranih investicija u BiH tokom 2007. i prvih šest mjeseci ove godine podigao je prilicnu buru u Republici Srpskoj. Propagandni stroj entitetskog premijera Milorada Dodika vec nekoliko dana panicno pokušava pronaci rupu u tekstu Slobodne Bosne kako bi opovrgnuo tezu da strani investitori zaobilaze Republiku Srpsku, no njihov golemi trud nije donio ništa opipljivo: tekst u Slobodnoj Bosni zasnovan je na cvrstim i tacnim podacima koje nam je ustupila .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.