INFOBIRO: Publikacije
Pogorelicom protiv Haškog tribunala

LJILJAN,

Pored optuživanja žrtve za tzv. islamski terorizam, cime se aboliraju i betoniraju genocidni projekti, cilj montiranog procesa Pogorelica je i rasturanje Haškog tribunala, buduci da je Tribunal ogroman dio optužnih materijala zasnovao na dokumentima koje su priredili osumnjiceni državni funkcioneri RBiH. Zamislite šta ce se dogoditi ako Rohan Gunaratna izvještaci da su saradnici Osame bin Ladena servisirali Haški tribunal?

Pogorelicom protiv Haškog tribunala

Autori: FATMIR ALISPAHIĆ

Iz dana u dan izbijaju novi aspekti montiranog procesa Pogorelica. Otkriva se savršeno zamišljeni projekt s&h hegemonistickih interesa. Dosad smo mogli argumenitrano govoriti o ambiciji Beograda i Zagreba da optuživanjem državnih funkcionera RBiH za tzv. islamski terorizam aboliraju cetnicka i ustaška zlodjela i ucvrste osvajacke projekte. Medutim, projekt Pogorelica skriva još savršenije scenarije u korist preoblikovanja istine o genocidnim agresijama na Bosnu i Bošnjake. Ako se zna da je ekipa .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.