INFOBIRO: Publikacije
PARTNERSKI PROGRAM ZA EUROFONDOVE

POSLOVNE NOVINE,

Sa potpisivanjem Ugovora o stabilizaciji i pridruž ivanju EU i BiH, otvaraju se i prostori za intenzivniji ekonomski razvoj. Izvjesno je da i dalje uživamo znacajnu potporu EU kako u politic kom tako i u finansijskom pogledu, a ono što privrednike posebno interesuje jeste kako pojednostavljeno do pristupa europskim fondovima.

PARTNERSKI PROGRAM ZA EUROFONDOVE

Autori: DŽEMAL RALJEVIĆ

Za transfer europskih dostignuca potreban je, prije svega, izbalansiran i osmišljen pristup utemeljen na poznavanju EU, njenih standarda i principa, ali i poznavanju lokalnih prilika Agencija .Kronauer Consulting. prva se u BiH profilirala za tehnicke usluge i pripremanje projekata EU, od programiranja do prezentacije projekata. Od samog starta, prije nepune cetiri godine, Agencija .Kronauer Consulting. ima regionalni pristup, odnosno pokriva jugoistocnu Evropu. Cilj nam je da narednih nekoli .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.