INFOBIRO: Publikacije
Jeste li culiza samoubistvo bračnog para iz Prijedora?

OSLOBOĐENJE,

Samoubistvo bracnog para Puzigaca, Nade i Dušana, izbjeglica iz Rijeke, koji su se, nakon što su oboje ostali bez posla, odlucili popiti otrov, dodatno je uzdrmalo vec zabrinutu javnost u našoj zemlji koja se pita: ima li vlast sluha za svoje gradane ili su naši politicari zauvijek zarobljeni u visokoj politici?

Jeste li culiza samoubistvo bračnog para iz Prijedora?

Autori: EDINA KAMENICA MIRZA DAJIĆ ASAF BEĆIROVIĆ DILAJLA OBAJDIN ALMIR ŠEĆKANOVIĆ

Salko Bukvarevic, SDA Tuzla Uraditi socijalne kartone Mišljenja sam da se tragedije poput ove prijedorske mogu izbjeci ukoliko se pri opcinama i gradovima, kao osnovnim jedinicima života i djelovanja svakog pojedinca, urade socijalni kartoni. Samo tako moci cemo imati stvarnu sliku stanja i moci cemo adekvatno reagovati. Takoder, od velike pomoci bilo bi i formiranje grupa za pružanje besplatne pravne pomoci. Medutim, bit cu iskren. Bojim se da nas slicni slucajevi mogu zateci i u našem gradu. .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.