INFOBIRO: Publikacije
Mostarski sajam obogatio privrednu scenu

INFOKOM,

Ovogodišnji Medunarodni sajam gospodarstva Mostar 2009, koji je održan u periodu od31. marta do 4. aprila, sigurno predstavlja jednu od najznacajnijih privrednih manifestacija u Bosni i Hercegovini, ali i regionu. Zbog svojih ranije dokazanih kvaliteta, ali i iskazanog stalnog interesovanja i zadovoljstva izlagaca, uvrštenje u brojne medunarodne sajamske kalendare.

Mostarski sajam obogatio privrednu scenu

Autori: MURIS POZDERAC

Republika Hrvatska, sa kojom Bosna i Hercegovina ima izuzetno dobru vanjskotrgovinsku saradnju, bila je zemlja partner Medunarodnog sajam gospodarsrva Mostar 2009. Brojni izlagaci iz ove susjedne zemlje, koja u ukupnom uvozu u BiH ucestvuje sa oko 22 %, imali su veoma kvalitetan i znacajan nastup. Osim zemlje partnera, zapažen nastup su imale i zemlje regiona i srednje Evrope, a posebno zemlje bivši partneri sajma Madarska, Austrija i Slovacka. Uz prisusrvo brojnih najviših zvanica domace i medu .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.