INFOBIRO: Publikacije
TORNADO MARINKO

FERAL TRIBUNE,

Problem Tomcicevih "odredenih dilema" glede suradnje SDP-a i HSS-a je u predsjedniku Županijske organizacije HSS-a Marinku Filipovicu, nedavno razriješenom ravnatelju Državne agencije za zaštitu štednih uloga i sanaciju banaka (DAB), cije djelovanje na funkciji ravnatelja DAB-a u protekle cetiri godine dobar dio clanstva SDP-a doživljava kao "elementarnu nepogodu na politicko-gospodarskoj sceni Dubrovacko-neretvanske županije"

TORNADO MARINKO

Autori: LUKO BRAILO

Najavljujuci koaliranje sa SDP-om u cijeloj zemlji za iduce lokalne izbore, predsjednik HSS-a Zlatko Tomcic je rekao kako "odredene dileme" oko te suradnje postoje samo u Dubrovacko-neretvanskoj županiji, istodobno izrazivši uvjerenje da ce se i na jugu Hrvatske Racanovi i njegovi sljedbenici zajednicki pojaviti pred biracima. Problem "odredenih dilema" je, kratko receno, u predsjedniku Županijske organizacije HSS-a Marinku Filipovicu, proteklih dana razriješenom ravnatelju Državne agencije za z .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.