INFOBIRO: Publikacije
HDZ-ov MOST U GRLU

FERAL TRIBUNE,

Teško je vjerovati da ce javnost biti oduševljena podatkom da investicijski troškovi zahvata mosta Komarna–Pelješac iznose cijelih 235,928.000 eura, što, dakako, vjerojatno nece biti i konacni trošak. Posebno je zanimljivo da Studija o utjecaju na okoliš ovog “povijesnog projekta” navodno postoji, ali kada smo za taj dokument pitali u Ministarstvu zaštite okoliša – kazali su nam kako oni za njega ne znaju!

HDZ-ov MOST U GRLU

Autori: LUKO BRAILO

Kada je prije cetiri godine ideju o gradnji mosta Pelješac – kopno, tocnije od Komarne na neretvanskoj do Brijesta na pelješkoj strani prvi u javnost iznio SDP-ov dubrovacko-neretvanski celnik Ivan Šprlje – HDZ ga je javno (u)korio, zato što "crveni župan želi zaobici hrvatski korpus u Neumu". Danas je taj most, kako istice HDZ-ov premijer Ivo Sanader "povijesni projekt", koji ce "konacno povezati hrvatski jug i izvuci ga iz izolacije", cime ce se "omoguciti hrvatskim gradanima da putuju iz jedn .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.