INFOBIRO: Publikacije
CRKVA ZATVARA VRATA EUROPE

FERAL TRIBUNE,

Ako se kaptolski glasnogovornik, direktor Glasa Koncila Nedjeljko Pintaric i profesor vlc. Adalbert Rebic slažu s Krištinom opaskom da je “Holokaust u Zagrebu” knjiga zacudujuceg naslova, znaci li to da oni smatraju da se holokaust nije dogodio? Znaci li to da bi im bilo milije da u engleskom izdanju, o kojem se upravo dogovaramo, knjiga nosi naslov, recimo, "Zimovanje u Jasenovcu" ili "Ljetovanje u Gospicu"?

CRKVA ZATVARA VRATA EUROPE

Autori: ZORAN DASKALOVIĆ

* Recenzent Glasa Koncila Jure Krišto, uz logisticku potporu kaptolskog glasnogovornika i direktora GK-a Nedjeljka Pintarica te profesora Adalberta Rebica, optužio vas je da ste u knjizi “Holokaust u Zagrebu” pošto-poto željeli opravdati optužbe komunistickoga suda protiv nadbiskupa Stepinca. Insinuira da ste od izdavanja knjige napravili posao (business), profit, politicku dobit ili vlastitu promociju, da vam je namjera bila da prozovete, osvetite se, osudite i prognate. Je li to doista tako? - .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.