INFOBIRO: Publikacije
DIONIČKO MUTNO DRUŠTVO

FERAL TRIBUNE,

Agora je za desetak milijuna kuna prevarila najmanje tri zagrebacke bolnice - Klinicku bolnicu Sestara milosrdnica, Kliniku za traumatologiju i Klinicki bolnicki centar Rebro. Bolnice su Agori kao brokerskoj kuci povjeravale dionice na prodaju, a Agora ih je prodavala zadržavajuci novac. Oštecenici su podnijeli kaznene prijave protiv Agore, koja je nedavno izgubila dozvolu za rad zbog slicne prijevare Instituta Ruder Boškovic.

DIONIČKO MUTNO DRUŠTVO

Autori: VLADIMIR MATIJANIĆ

Bivša splitska brokerska kuca Agora nesavjesnim je poslovanjem kakvo se valjda ne bilježi nigdje u svijetu gdje se trguje dionicama, oštetila tri zagrebacke bolnice - Klinicku bolnicu Sestara milosrdnica, Kliniku za traumatologiju i Klinicki bolnicki centar Rebro - za astronomske svote; prema nekim procjenama iznos se penje i do deset milijuna kuna. Protiv Agore, kaznenu prijavu podnijele su Klinicka bolnica Sestara milosrdnica i Klinika za traumatologiju. Informaciju o pravnim koracima koje Reb .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.