INFOBIRO: Publikacije
ŠVET IVANE O’ MOGA DROGIRA

FERAL TRIBUNE,

Poceja san Dnevnik gledat doma, a kad je javilo da je generala Andabaka, optuženoga za šverc 600 kili kokaina, pustilo iz pritvora, i kad je Frane reka: “A u Split pritvaraju za 10 grama heroina”, obuka san jaketu i uputija se do matere i oca. Mama me docekala s cajen, a otac s pitanjen: “Kad nan je sutra škola?”

ŠVET IVANE O’ MOGA DROGIRA

Autori: ĐERMANO SENJANOVIĆ

GORO – Srida, 13. 2. Mesic nan vridi zlata. Djeluje baš ono terapeutski. Evo nan ga televizija kažije kako u Džakarti cakula s njihovon predsjednicon Megwati Sukarnoputi, i koliko san razumija špikera, ima bit da je ona cer onoga Sukarna s kojin se Tito sastaja prije 40 godin i s kojin je gradija pokret nesvrstanih. Dobro je da nas Mesic vraca korijenima i lipa su ta medunarodna druženja, ali dok sve to gledan, mene isto vata smij. Možda nisan baš pogodija izraz. Nije to baš smij, to je više ka .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.