INFOBIRO: Publikacije
Letica iznad akademskog gnijezda

FERAL TRIBUNE,

Nacionalno vijece za visoku naobrazbu negativno je ocijenilo predloženi FPZ-ov program poslijediplomskog studija, a jedan od dvojice recenzenata prijedloga FPZ-a je i prof. dr. Slaven Letica. No, problem nije samo u njegovim moralnim i strucnim odlikama nego i u tome što je Letica za Europapress Holding osmislio projekt “Novinarske akademije”, koja ima ambiciju postati – poslijediplomski studij!

Letica iznad akademskog gnijezda

Autori: IGOR LASIĆ

Fakultet politickih znanosti u Zagrebu primio je prije dva mjeseca dopis od Rektorata Zagrebackog sveucilišta, kojim ga se obavještava da je Nacionalno vijece za visoku naobrazbu negativno ocijenilo predloženi FPZ-ov program poslijediplomskog studija “Masovni mediji i javnost”. Sama cinjenica da je svojevoljnim iskanjem, te uvažavanjem ovakvog mišljenja od jedne državne institucije, Sveucilište dodatno podcijenilo svoju ionako posrnulu autonomnost, bila bi zacijelo dovoljna da slucaju posvetimo .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.