INFOBIRO: Publikacije
KREVET JE NAŠA ŠANSA

FERAL TRIBUNE,

Na oglas kojim Rajko Medalic jamci dobivanje djeteta željenog spola javilo se dosad nekoliko stotina obitelji. Po njegovim rijecima, uspjeh je “gotovo stopostotan”. Višegodišnje iskustvo Medalic sažima ovako: “Sve probleme možemo riješiti u krevetu! Tvrdim da bi ljudi bili boljeg raspoloženja kad bi više vodili ljubav”

KREVET JE NAŠA ŠANSA

Autori: HRVOJE PRNJAK

Ako Rajka Medalica (53) upitate što misli o raznim psihoterapeutskim tecajevima i tecajevima alternativne medicine koji vec od cinjenice da su najcešce “sasvim besplatni, a samo se diploma na kraju tecaja nešto placa” mirišu na prijevaru, cut cete kako ne vjeruje u takve stvari, jer je “mnogo šarlatanstva” u svemu tome. Uostalom, to ste vec negdje culi, zar ne? U tome ne bi bilo ništa neobicno da i sam Rajko, inace nekadašnji prometovac, odnosno vozac autobusa splitskoga gradskog prijevoznika, n .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.