INFOBIRO: Publikacije
Mujezinovića ne bih ni pozvao

DANI,

Selektor državnog tima, koji se skoro u pravilu plasira na najvecu evropsku smotru košarke, i tamo završi bez ijedne pobjede, izuzev Njemacke 1993., Mensur Bajramovic za Dane govori o predstojecem EP-u u SiCG, sramnom odnosu Harisa Mujezinovica spram državnog dresa, Henryju Domercantu, važnosti jugoslavenske škole košarke za BiH?

Mujezinovića ne bih ni pozvao

Autori: AMER OBRADOVIĆ

DANI: Nešto više od mjesec dana je do EP-a u SiCG. Vi ste objavili spisak 16 igraca koji bi trebali igrati za reprezentaciju BiH, a svoj nastup su ranije otkazali Damir Krupalija, Nedžad Sinanovic, Haris Mujezinovic? Na koje ste igrace racunali a da su oni odbili poziv? BAJRAMOVIC: Prvo sam objavio spisak od 24 igraca, za koje smatram da su najbolje što trenutno imamo. Prije ovog spiska od 16, neki igraci su davali izjave o nastupima za reprezentaciju BiH. Od onih igraca koje sam želio u timu, .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.