INFOBIRO: Publikacije
DAJ, ANTE, MALO KRVI!

FERAL TRIBUNE,

Lopta leti s jedne na drugu stranu igrališta kao da je u pitanju badminton, igraci se spoticu jedan o drugoga ili sami o sebe, padaju na koljena kao da su netom pogodeni narodni heroji u ratnim filmovima. Prava je to nogometna zavrzlama, u kojoj nema mjesta dvojbama – premda u zadnjoj ligi, ovdje je sve pod kontrolom i po pravilima!

DAJ, ANTE, MALO KRVI!

Autori: TATJANA GROMAČA

U prazna nedjeljna popodneva, kada se uglavnom želi što bezbolnije preživjeti do radnog ponedjeljka, dana koji ce našim životima vratiti poljuljanu formu i smisao, ljudski rod, pogotovo onaj njegov dlakaviji dio, vec uhodano pribjegava konzumaciji jedne sportske discipline. Nogomet je sušta suprotnost anemicnoj i na probavni sustav usredotocenoj nedjelji – sva ona oznojena i zarumenjena sila muškaraca koja trci gore–dolje po travnatoj površini cisti su koncentrat i vrelo životne energije koja ce .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.