INFOBIRO: Publikacije
RAČAN NA NAPLATI

FERAL TRIBUNE,

Najnovije ankete pokazuju da se podrška petorki u javnosti ubrzano topi, ali su dozlaboga površne i najave kako je "Racanovo vrijeme prošlo". One su i štetne, jer bagateliziranjem petorke demotiviraju pokušaje da joj se nade alternativa, i to zbiljska, a ne samo retoricka, na što se svode razne inacice "trece Hrvatske"

RAČAN NA NAPLATI

Autori: MARINKO ČULIĆ

Svakakve price isprele su se oko toga zašto je Racanova vlada upravo sada krenula u hajku protiv kriminala, koji se pod HDZ-om džilitnuo toliko visoko da je istisnuo sve ostalo i postao gotovo najunosnijom granom privrede. Svi se slažu i svi su jedino u tome i u pravu da plašljivi Racan ne bi ni sada ušao u rašcišcavanje kriminala da nije drasticnog pada popularnosti SDP-a i cijele koalicije, i da se ne približavaju izbori. No, odatle krecu najrazlicitije fabulacije, kojima nije baš uvijek vjero .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.