INFOBIRO: Publikacije
PRAVIMO SE BLESAVI

FERAL TRIBUNE,

PREDSJEDNIK: Gelbard je imao namjeru da dode u subotu ali da putuje najprije u Sarajevo i Beograd pa da se vrati natrag u Zagreb. Ali, buduci da smo mi ovo zakuhali i onda sada to treba, ovo što sam danas rekao stvarno je vec poludio od tih ljudi. Prema tome, onda nam je stalo da od Amerikanaca dobijemo te garancije.

PRAVIMO SE BLESAVI

Autori: ZORAN DASKALOVIĆ

Danas kad ostaci HDZ-a, njihovi desnicarski sateliti i braniteljske udruge koje su uzgojili na svojim i državnim jaslama, orkestrirano galame i prijete koalicijskoj vlasti zato što je odlucila procesuirati Tihomira Oreškovica i druge osumnjicene da su pocinili ratni zlocin nad civilima u jesen '91. godine u Gospicu, te s Haaškim sudom suradivati bez figa u džepu, nije loše podsjetiti se kako su to nedavno radili njihovi duhovni oci Franjo Tudman i Gojko Šušak, okruženi svojom kamarilom. Premda .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.