INFOBIRO: Publikacije
BEŽI JANKEC, ČIN TI BU POBEGEL!

FERAL TRIBUNE,

Po svemu sudeci, stožerni general Janko Bobetko umirovljen je zbog predugog jezika. A to znaci da je i Tudman slao u mirovinu generale zbog istih razloga zbog kojih je to nedavno ucinio Mesic ??Iz dokumentacije kojom raspolažemo razvidno je da se Tudmanu jako žurilo maknuti brbljavog generala, jer se vjerojatno bojao s tako jezicavim nacelnikom Glavnog stožera krenuti u najtajniju i najbolje pripremanu akciju Hrvatske vojske.

BEŽI JANKEC, ČIN TI BU POBEGEL!

Autori: MARINKO ČULIĆ

Stvarno, tko to kompromitira Domovinski rat?! Kada covjek sluša što o tome kažu dvanaest hrvatskih generala (Otvoreno pismo hrvatskim vlastima i javnosti) ili Miroslav Tudman (intervju Globusu), rekao bi da taj rat “blate” s otprilike osamdeset posto Mesic i mediji, a s preostalih dvadeset Racan. Ali upravo tih dvanaest generala i upravo Tudman junior najbolje znaju da je to gola laž, jer je jedan od njih, Janko Bobetko, apsolutni šampion u blacenju rata 1991.-1995., a drugi, Miroslav Tudman, je .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.