INFOBIRO: Publikacije
PRVENSTVO JE NAMJEŠTALJKA!

FERAL TRIBUNE,

Mislim da u Hrvatskoj ima prodaje nogometnih utakmica. Nakon poraza od 5:0 protiv Pomorca, poželio sam otici iz Osijeka. Nisam htio sudjelovati ni u kakvim insinuacijama, koje su nas pratile i nakon pobjede nad Zadrom. Puno je neobicnih pojava u hrvatskom nogometu; njime upravljaju kojekakvi menadžeri, koji o nogometu ne znaju ono što je potrebno za obavljanje takvih poslova. Istodobno, struka je marginalizirana. Ima tu svega!

PRVENSTVO JE NAMJEŠTALJKA!

Autori: HRVOJE PRNJAK

- Kada ste napustili trenersko mjesto u Osijeku, kazali ste kako odlazite jer “ne želite pripadati nogometnom smecu”. Jeste li pritom mislili na neobicne rezultate u završnici prvenstva? Otišli ste nakon poraza od cak 5:0 protiv Pomorca? - Tocno je, izjavio sam da ne želim pripadati nogometnom smecu, iako su mi neki odmah spocitnuli da time zapravo pljujem u tanjur iz kojeg jedem. Ne, ja nemam ništa s tim i spreman sam ukazati na neke cudne pojave i sistem “ja tebi tri, pa ti meni tri”... - Misl .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.