INFOBIRO: Publikacije
SOVA ZOVE JASTREBA

FERAL TRIBUNE,

Anamarija Lucev, predavacica talijanskog jezika, prošle je godine otkrila da vlasnik "Sove", nekoc poznati košarkaš Damir Pavlicevic, ne uplacuje zakonom propisane doprinose na place djelatnika, kao ni doprinos za drugi stup mirovinskog osiguranja. Dug prema predavacima se do veljace popeo na 366 tisuca kuna, no Pavlicevic tvrdi je Sova profitabilna, a da se njega želi "zaplašiti i maknuti"

SOVA ZOVE JASTREBA

Autori: BORIS RAŠETA

Dio djelatnika Sove, jedne od triju najstarijih i najvecih škola stranih jezika u Zagrebu, smještene u Varšavskoj ulici, u središtu grada, pokrenuo je 21. veljace ove godine na Trgovackom sudu u Zagrebu zahtjev za njezin stecaj. Pokretanje stecajnog postupka inicirala je Anamarija Lucev, koja je u Varšavskoj kao profesorica talijanskog jezika stalno zaposlena od 1992. godine. Njezinom se zahtjevu pridružilo još 42 od ukupno 72 predavaca stranih jezika. Anamarija Lucev slucajno je u listopadu pro .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.