INFOBIRO: Publikacije
BARAČA U STRASBOURG!

FERAL TRIBUNE,

"Je li ikome iz Uprave banke ili Nadzornog odbora ili pak kome medu onima kojima je Barac dodjeljivao kredite šakom i kapom, išta propalo, je li njima išta oduzeto kao meni odlukom da se Banka sanira?" pita se Radic. "Nema šanse da odustanem od tužbe, a ako u Hrvatskoj ne bude pravde za mene, možete slobodno zapisati da cu ici i do Strasbourga"

BARAČA U STRASBOURG!

Autori: LUKO BRAILO

Za Baldu Radica, dipl. veterinara, trenutacno nerasporedenog službenika dubrovacke gradske uprave, citatelji FT-a vjerojatno nisu culi. No, zato su zasigurno upoznati sa slomom Dubrovacke banke koji je temeljito rastresao hrvatski bankarski sustav u vrijeme HDZ-ove vlasti, baš kao što je i afera s Rijeckom bankom žestoko uzdrmala Racanovu ekipu. E, sad – kakve veze ima Feralov sugovornik Baldo Radic s Dubrovackom bankom, koju su pocetkom veljace ove godine direktor DAB-a Marinko Filipovic i potp .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.