INFOBIRO: Publikacije
ŽELIM BITI KUHAR!

FERAL TRIBUNE,

“Prekvalificirao sam se za kuhara, i nadam se da cu se time i baviti u životu. Naprosto ne želim ovisiti o gažama, iako se želim ozbiljno baviti muzikom i nastupati”, kaže Edo. “Trudio sam se u tom crnjaku pokazati što je sve u životu besmisleno i kako se ipak možemo smijati. Smiješ se samom sebi, u kojoj guzici živiš. I najebo si kad se prestaneš smijati.”

ŽELIM BITI KUHAR!

Autori: IGOR LASIĆ

* “Mahir i Alma” možda je najbolja pjesma na tvome prvom albumu, “Slušaj mater”. Napisao si je još prije tri godine? - Da, kao što se i mnogim drugim autorima dogodilo s tom nekakvom kljucnom pjesmom, napisao sam je prilicno rano, u 21. godini. I mislim da me ta pjesma na neki nacin odredila za ubuduce. Ne znam hoce li netko drugi u hrvatskom hip-hopu napraviti tako emotivnu pjesmu, no vjerujem da se meni takav slucaj nece ponoviti. Jednostavno, bio sam jednom kod ženinih u Slavoniji, a nije mi .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.