INFOBIRO: Publikacije
NISU SVI HERCEGOVCI MILIJARDERI, ŠVERCERI, KRIMINALCI, ZELENAŠI LOPOVI, UBOJICE, TRGOVCI ORUŽJEM, PREDSJEDNICI UPRAVNIH ODBORA!

FERAL TRIBUNE,

Samo protekle, 2001. godine, 23.000 Hercegovaca dobilo je otkaze, 8229 njih prijavilo je policiji maltretiranja i prijetnje, preko tri stotine radnji u njihovu vlasništvu je minirano i zapaljeno, te uništeno više od 2000 automobila. Preko dvadeset tisuca Hercegovaca napustilo je Hrvatsku i odselilo u Hercegovinu, a njima ce se uskoro pridružiti njih još 12.000 koji ne mogu dobiti domovnice. I to samo zato što su - Hercegovci

NISU SVI HERCEGOVCI MILIJARDERI, ŠVERCERI, KRIMINALCI, ZELENAŠI LOPOVI, UBOJICE, TRGOVCI ORUŽJEM, PREDSJEDNICI UPRAVNIH ODBORA!

Autori: AUTOR NIJE NAVEDEN

Kada je pocetkom listopada 2000. godine skupina golobradih splitskih mladica nakon utakmice Kupa UEFE izmedu Hajduka i Brotnje bacila u more automobil sa registarskim oznakama Širokog Brijega, hrvatski je tisak bio jednodušan u ocjeni kako se radi tek o "neugodnom incidentu kojemu ne treba davati politicke konotacije", dok su poneki - poput Hrvatske televizije - "cinu neodgovornih pojedinaca" cak pokušali pronaci i opravdanje u "dugo taloženom gnjevu hrvatskih domoljuba zbog terora hercegovacke .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.