INFOBIRO: Publikacije
RAT NA RATU

FERAL TRIBUNE,

Robert Pešutic, predsjednik opcinskoga vijeca Bola i šef lokalnog HDZ-a, založio se da Bruno Oresor dobije koncesije na plažu Zlotni rat. Time je razljutio "bracke uvoznike jogurt-revolucije koji uzvracaju: „Svi znap da je bivši tenisac poduzecu Zlatni rat vec dvije godine dužan 1200 DEM i da to ne želi vratiti. Pa zar je to ozbiljan partner?

RAT NA RATU

Autori: PETAR DORIĆ

Tko ce u hladu borova najljepše plaže u Evropi izgraditi dva Ijetna restorana, naplacivati strankinjama u bikinijima ulaznice za kupalište, iznajmljivati suncobrane i daske za surfanje... zaradivati na prodaji hladnih sokova? Purgeri, izdajnici, jugonostalgicari, prodane duše, županijski HDZ, Ministarstvo pomorstva prometa i veza ili komunisti? Na stranu logika i privid neozbiljnosti, ali u Bolu na otoku Bracu vodi se upravo ovakva "polemika". Dapace, situacija je cak i mnogo bolja od one kakva .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.